nl |en | www.dpd.nl
Nieuwe afleverpoging
Welkom
Meldt u aan met uw pakketinformatienummer en uw postcode. Wanneer u geen keuze maakt, komt DPD de eerstvolgende werkdag bij u terug om het pakket nogmaals aan te bieden.

Uw nieuwe levering kan plaatsvinden:
Login

U vindt het nummer in het midden van de bestelmededeling.
*Verplichte velden
Pakketinformatie
???p35_01_1???
Ander adres
U kunt bij ons een ander (nationaal) adres opgeven, bijvoorbeeld dat van een familielid of van uw werkadres, waarop geleverd moet worden. Pakketten kunnen niet worden geleverd op een postbus of antwoordnummer.
Leverdag afstemmen
U kunt een datum afspreken waarop een volgende levering moet plaatsvinden. Een aflevertijdstip afspreken is helaas niet mogelijk
Neerzettoestemming
U kunt ons op uw adres een plaats melden, waar wij uw pakket(ten) zullen neerzetten. Bijvoorbeeld: in de linkergarage op de werkbank. Wettelijk gezien en ter uw bescherming kunnen we helaas geen pakketten met medicijnen, gevaargoed of COD pakketten neerzetten.
DPD ParcelShop
Voer uw postcode in en klik op “DPD ParcelShop zoeken” om door te gaan. De dichtstbijzijnde DPD ParcelShops worden getoond. Selecteer de DPD ParcelShops waar u uw pakketten wilt afhalen. Uw pakketten worden gedurende 8 kalenderdagen in de DPD ParcelShop bewaard. Na deze termijn worden ze retour gestuurd naar de afzender
???i310???
???i311???